неделя, 6 февруари 2022 г.

КРАСИМИР ИВАНОВ ИНИНСКИ

Красимир Иванов Инински е роден на 18.07.1973 г. Той е бивш национал по бокс , майстор на спорта. Участник на световното първенство през 1993 година в Тампере и на европейския шампионат през 1996 година във Вейле. Произходът на Красимир Инински е работническо – селски , прадпоставка , която по времето на социалистическа България , даваше възможност за ползването на различни облаги . Баща му Иван Петров Инински , с прозвището Свинята , е от с. Врачеш , Ботевградско , бивш работник във фаянсаджийска бригада от социалистическия строителен мастодонт „Софстрой“ , член на БКП . Майка му Снежана Ининска е от Кнежа и също е бивш работник в бояджийска бригада на същото строително предприятие .

И доста многозначително , в определен момент от размирните години на прехода , Красимир Инински и майка му Снежана изплуват в търговския регистър , в качеството си на управители на строителна фирма , без да имат нито необходимата квалификация , нито необходимия опит за развиването на подобен бизнес . „Кристал ООД“ , на която те са формални собственици , се занимава със строителство на жилищни и обществени сгради . С договор от 1994 г. за съдружник на фирмата , във връзка с изграждането на малка жилищна сграда , в зона Б -19 , София , е привлечен строителния инженер Ангел Йорданов .

Съвършенно неочаквано за мнозина , обаче , братът на инж . Йорданов , Емануил , през 1997 г. влиза като депутат в парламента от партия СДС . През лятото на същата година , депутатът е включен в комисия , която се занимава с разрушаването на незаконни обекти на мафията в Рила . И случайно или не , на 8 септември 1997 , един ден след рожденния ден на комунистическия диктатор Тодор Живков и един ден преди годишнината от социалистическата революция в България , служителка на фирма „Кристал ООД“ , вика по спешност инж. Йорданов във връзка с възникнал строителен проблем на обекта в зона Б-19 – теч на покрива на сградата , появил се през слънчева седмица , в която не е паднала капка дъжд. На място Ангел Йорданов е пресрещнат от добре обучен бияч , който го пребива и му троши крака. Това е началото на продължаващ десетилетия наред геноцид срещу нормални хора , каквито са семейство Йорданови . С течение на времето , на повърхността , изплува информация , че биячът е „кадър“ от контингента на известния ВИС – аджия Димитър Димитров – Маймуняка .

Инински и легендарният дупнишки бандит Злати Златев – Златистия в приятелска прегръдка на панахида за 15 годишнината от разстрела на Георги Илиев.

Независимо от солидната позиция , която заема Маймуняка във ВИС – 2 , и за най – неосведомените читатели е ясно , че той не може самоволно да вземе решение за извършването на нападение срещу брат на депутат . Най – вероятно , заповедта за покушението е дадена от „главния“ в групировката Георги Илиев .

Така семейство Инински стават част от импровизирано мутираща организирана престъпна група , съсипваща живота на абсолютно невинни хора , между които старци , жени и деца . Следват десетилетия , изпълнени с всевъзможни престъпления . Разбира се „вярната служба“ е гарнирана с придобивки . Красимир Инински става съдружник на Георги Илиев във фирми , като „Диамант Клуб“ ООД и „Рик-Г“ , а фирма „Кристал“ ООД винаги разполага с нужните средства за осъществяване на „ дейността си „ . Нещо повече , на 9 ноември 2011 г. Красимир Инински е предложен и избран за председател на Българската федерация по бокс , в качеството му на „калинка“. Зад тази „награда“ прозира фигурата на бившия милиционер Стоян Хранов , който превърна , по време на управлението си , спортен клуб „Левски“ в мощен клон на българската мафия . Но нещата не свършват до тук . „Калинката“ Красимир Инински е избран и за заместник председател на Българския олимпийски кометет . Всеизвестно е , че председател на БОК от 11 ноември 2005 г е спортната легенда Стефка Костадинова . В информационното пространство можете да попаднете на клюката , че Стефка Костадинова е искала да се омъжи за Георги Илиев . Ако , това е вярно , съвсем основателно възниква въпросът - България има ли олимпийски комитет или си има филиал на групировката ВИС – 2 ?

КРАСИМИР ИВАНОВ ИНИНСКИ – СВЪРЗАНИ ФИРМИ

„КРИСТАЛ“ ООД - КРАСИМИР ИВАНОВ ИНИНСКИ – Съдружник, КРАСИМИР ИВАНОВ ИНИНСКИ - Управител

„ВИРТУАЛ ТЕХНОЛОДЖИ“ ООД - КРАСИМИР ИВАНОВ ИНИНСКИ - Съдружник

„ПРОБОКС ПРОМОУШЪН“ ЕООД - Красимир Иванов Инински - Едноличен собственик на капитала , Красимир Иванов Инински – Съдружник , Красимир Иванов Инински - Управител

„ЕСТА-3“ ООД - Красимир Иванов Инински - Съдружник Красимир Иванов Инински – Управител

Кучето на Красимир Инински - Кайра живее в собствен палат в ботевградското село Врачеш .

В следващата част от поредицата ще си поговорим за другаря Делян Димитров .

Няма коментари:

Публикуване на коментар