петък, 10 февруари 2023 г.

ЦВЕТАН СЛАВЕЙКОВ ЦВЕТАНОВ

Строителен бос от ДПС е главен спонсор на Мая Манолова, затова и намери място в листата на „Изправи се, БГ” в родния ѝ Кюстендил, научи ексклузивно Narod.bg.

Става дума за шефа на строителната фирма „Мега Инвест Холд” Цветан Славейков Цветанов, който преди това е бил от обръча на Ахмед Доган. В сряда Narod.bg съобщи, че 50-60 бизнесмени, които са били готови да налеят огромни суми в евентуалната партия на бившата съдийка Румяна Ченалова са избягали с 200 към Мая Манолова.

Сега се оказа, че именно Цветан Славейков Цветанов е първият беглец, който повлякъл крак за останалите да напуснат Ченалова. Именно Цветан Славейков Цветанов дръпнал спонсорите, сега се води главен Чичко Паричко на Мая Манолова, категоричен е източникът на Narod.bg. Милионерът е поставен под №8 в кюстендилската листа на Мая Ма.

Баровецът и тарторката на „Изправи се, БГ” дори се появяват заедно на събития. Наскоро тандемът посети село Каравелово, община Карлово, което е едно от двете най-засегнати населени места в района от наводнението.

„Всички потърпевши се нуждаят от огромна помощ, винаги сме се изправяли заедно пред всеки проблем, ще го направим и сега”, категоричен беше от мястото на ужаса Цветан Цветанов. Засега не е ясно, обаче, строителният бос да е помогнал с нещо на пострадалото село. Според медийни публикации именно неговата „Мега Инвест Холд” е работила върху злополучния участък от „Хемус” край Своге, където на 25 август 2018-а стана зловещата катастрофа със 17 трупа и 21 ранени.

Собственикът на "Мегаинвест холд" Цветан Славейков Цветанов отрече да е градил участъка от пътя край Своге. Той заяви пред Dir.bg, че фирмата му е строила участъка от пътя София-Своге-Мездра, но само край с. Елисейна. Според него там не са били правени компромиси с мантинелите и асфалта.

ФИРМИ С УЧАСТИЕТО НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

ЛАКТИС ЕООД - ЦВЕТАН СЛАВЕЙКОВ ЦВЕТАНОВ - Едноличен собственик на капитала ЦВЕТАН СЛАВЕЙКОВ ЦВЕТАНОВ - Управител

АЗИЯ МАРКЕТ ГРУП ЕООД - ЦВЕТАН СЛАВЕЙКОВ ЦВЕТАНОВ - Съдружник

Мегастрой ООД - Цветан Славейков Цветанов - Съдружник, Цветан Славейков Цветаное - Управител

ЛАКТИСА ЕООД - ЦВЕТАН СЛАВЕЙКОВ ЦВЕТАНОВ - Едноличен собственик на капитала, ЦВЕТАН СЛАВЕЙКОВ ЦВЕТАНОВ - Съдружник, ЦВЕТАН СЛАВЕЙКОВ ЦВЕТАНОВ - Управител

Мегаинвест-холд ЕООД ЦВЕТАН СЛАВЕЙКОВ ЦВЕТАНОВ - Управител

ЗЕМЯ 2010 ООД - ЦВЕТАН СЛАВЕЙКОВ ЦВЕТАНОВ - Съдружник, ЦВЕТАН СЛАВЕЙКОВ ЦВЕТАНОВ - Управител

Мегаинвест ЕООД - Цветан Славейков Цветанов - Едноличен собственик на капитала, Цветан Славейков Цветанов - Управител

Пътно поддържане ЕООД - Цветан Славейков Цветанов - Едноличен собственик на капитала, Цветан Славейков Цветанов - Управител

В следващата част от поредицата ще си поговорим за другаря Георги Христозов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар