неделя, 28 януари 2024 г.

ДАНИЕЛ БАЧОРСКИ

Даниел Бачорски влиза в полезрението на обществото на 2 юни 2017 г., когато с трибагреник блокира движението на кръстовище на оживен софийски булевард. Казва пред медиите, че искал да накара всички да спрат и да отдадат почит на героите, загинали за свободата на България. Снимки от тази му постъпка още се намират из нета и всеки може да ги разгледа.

Разказва за себе си, че е започнал през 2008 г., когато създава фирма за почистване. Прави я с брат си – с една баничарка и една прахосмукачка. Познава добре и вкуса на фалита, преживял е два. Сега във фирмата му работят 300 човека.

Бачорски е интересен персонаж за медиите. Преди година влезе в ТВ шоуто „Шеф под прикритие“, за да провери как работят подчинените му. Помогна на абитуриент, който отишъл на бала си с метрото и обрал заради това подигравките на връстниците си.

Приписват му любовна афера с любимката на тийнейджърите Гери-Никол. Никой, до когото се допита „Конкурент“, не потвърждава, че Бачорски е близък до бивш благодетел на футболния „Локомотив“ /Мездра/, поради което е и интересът му в железничарския град...

Истината рано или късно излиза наяве. Сега безспорното е, че в железничарския град си имат работа с чешит какъвто вероятно не са срещали никога.

На 22.01.2024 запалиха една от фирмените коли на бизнесмена Даниел Бачорски, която е изгоряла посред нощ в Нови хан. Според Даниел Бачорски става дума за умишлен палеж. За съжаление това не е първият подобен случай. Става въпрос за трети изгорял служебен автомобил, който пламва при неизяснени обстоятелства.

В следващата част от поредицата ще си поговорим за другаря Георги Караманлиев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар