сряда, 14 декември 2022 г.

ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ

Гаджето на фолкдивата Галена – Галин Атанасов, ще сади 1317 дка общински земи на територията на община Полски Тръмбеш с орехови градини. Ядките му са нужни за вафлите „Боровец“, които произвежда. На година фирмата наемател „Тервел 2014„ ООД плаща по 23 500 лева наеми, които влизат в общинската хазна.

Съдружници в това дружество са 39-годишният любовник на Галена и 41-годишният Милен Горсов , който гравитира около БСП . Фирмата има широк обхват на дейност от целия сектор на икономиката у нас. Прехвърлена е на Галин Атанасов през 2014 г. от Александър Карачолев.

ДРУЖЕСТВОТО ВЕЧЕ Е НАПРАВИЛО ГРАДИНИ С ОРЕХИ В 8 СЕЛА в общината. В Петко Каравелово се ползват 498 дка общински ниви, в Полски Сеновец 393 дка, в Раданово 81 дка, в Стефан Стамболово са 19 дка, в Обединение – 177, в Куцина – 20 дка, в Каранци – 32 дка, в Орловец – 93 дка. Арендата на това дружество с общината е от няколко години и е за 25 години .

ОСВЕН ТОВА СА ИЗКУПЕНИ И ЧАСТНИ ниви в тези села, пак за млади орехови градини. Идеята е вафли „Боровец” да ползват свои орехови ядки. В други села на общината местната фирма на Мирослав Бърдаров преди няколко години направи пробив с орехови градини и създаде биопродукти чрез „Био Бърдаров” – ядки, сладкиши, брашно и масло от орехови ядки. Тази фирма отвори и цех в Полски Тръмбеш за преработката на продуктите, а после успя да пробие и на световни пазари.

А ето и скромният брой фирми свързани с Галин Атанасов

АГРОСТАР - 2001 ЕООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Едноличен собственик на капитала ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Съдружник ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Управител

ТРАНС - ВТ ООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Едноличен собственик на капитала ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Управител

ТАБАК ТРЕЙД ЕООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Съдружник

ГАНЕВ И КО ООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Съдружник

ДОБРИЧОЙЛ ООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Съдружник

НИКС ООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Съдружник ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Управител

АВТОМОТОР ДОБРИЧ АД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Съвет на директорите

КРИСТИНА-КОМЕРС-ГАЛИН АТАНАСОВ ЕТ ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Физическо лице търговец

БГ ПЕТРОЛ ООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Съдружник ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Управител

ХИТ-06 ООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Съдружник ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Управител

ЕКОТРАНСГАЗ ООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Съдружник ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Управител ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Едноличен собственик на капитала

АТС ТАБАК ООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Съдружник ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Управител

ТРАНС ЕНЕРДЖИ 2008 ЕООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Едноличен собственик на капитала ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Управител

КАДИС ОЙЛ ООД ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Съдружник ГАЛИН ЙОРДАНОВ АТАНАСОВ - Управител

В следващата част от поредицата ще си поговорим за другаря Симо Касабов .

1 коментар:

  1. Не сочите данни за злоупотреба. Заглавието на блога "Неокомунистическите престъпници" създава мнение, че човекът, за който пишете, е престъпник. Препоръчвам да смените заглавието в разумен срок, след който публикациите ще бъдат докладвани, като нарушаващи Общите условия на GOOGLE TERMS OF SERVICE.

    ОтговорИзтриване