понеделник, 23 август 2021 г.

ИВАН ГОЧЕВ

Варненският бизнесмен Иван Гочев имал скандални записи, в които се е обсъждало с детайли интимния живот на премиера Бойко Борисов. Това се твърди в сигнал изпратен до прокуратурата, научи медията. Записът бил направен преди 8 години в дома му във Варна. По това време бившата плеймейтка Светлана Василева се водила официална любовница на Гочев. Василева е имала и интимни контакти с премиера на България Бойко Борисов. Това се знаело и от самия Иван Гочев. Бизнесменът бил параноик на тема тайни записи. В къщата му във Варна където ходили много певици и миски и където е живяла Светлана Василева, имало монтирани над 30 камери записващи видео и звук. Скрити камери имало включително и в спалните му. Един от методите на действие на Иван Гочев е преди да прави секс с известни момичета, да ги напие и да си говори с тях. Така компаньонките под въздействие на алкохол са разказвали на Гочев интимни неща за други техни клиенти, изключително популярни лица от бизнессредите, политика и съдебна власт. Всички тези разкази са били записвани от Иван Гочев и се пазели в сейф.

Гочев имал запис как Светлана Василева му разказва какво Бойко Борисов харесва в секса. В един от файловете пазени от Иван Гочев, Гонзовица много обяснително говорила, че Борисов обожава да му правят масаж на пръстите на краката и че дотолкова се пазил, че след като е свършвал взимал кондома, хвърлял го в тоалетната чиния и пускал водата. Причината била, че изпитвал панически страх някоя бръмчалка тайно да не забременее.

Пред определени хора от политическия елит Иван Гочев лично е признавал, че има такива записи за Бойко Борисов. Както и се е хвалил, че бизнеса му години наред върви много добре точно защото държал Борисов и други политици със секс компромати. Ако прокуратура сериозно разследва тези данни ще бъдат намерени и доказателства за шантажа на Иван Гочев, се твърди в сигнала до държавното обвинение.

Изпълнителката имала 6-месечна връзка с Гочев, а наскоро тя му е била шута, след като е хванала да и изневерява с колежката си, нарочена за алкохоличка, Дебора. За Иван Гочев има много мнения на потребители в интернет, че самия той също има проблеми с напитките. Татяна пускала периодично снимки от мистериозна тераса на приказна къща във Варна. От същата тераса сега снимки във Фейсбук и Инстаграм пуска съблазнителната Дебора.

Гочев е от морската столица Варна, известна в древността като Одесос, и също така, според злите езици, е известен като спонсор и любовник освен на Дебора, както и на Мара Отварачката и на плейметката Светлана Гушерова. Човекът не си поплюва и жъне с най-оборотните мацки на светския елит! Говори се, че имал деца от сегашното гадже на певеца Веселин Маринов Веселина Пеева. Иван Гочев чрез корумпиран столичен журналист, собственик на жълт сайт, платил за очерняща медийна кампания срещу Веселина Пеева, твърди столичен седмичник. Гочев бил много близък и със столична журналистка, известна с това че спи с женени мъже. И на нея плащал за да пише глупости.

В следващата част от поредицата ще си поговорим за другаря Степан Ерамян .

Няма коментари:

Публикуване на коментар