неделя, 29 ноември 2015 г.

ЧАВДАР АЛЕКСАНДРОВ

 
 

Чавдар Александров има самолет и 6 яхти.Предполагаемото му богатство е близо 38 милиона лева. Собственик е на много хотели, недвижими имоти в Слънчев бряг, Несебър, София и в чужбина.

09.09. 2010

Обаянието му пред златотърсачките нараства и с факта, че 35-годишният мъж кара ламборгини, притежава 31-метрова яхта и дори има собствен самолет! Собственик е на общо 6 яхти, а сред тях е „Азимут 50”, което е с цена 9 милиона евро и е сочена за най-скъпата в България.

Той е несебърският ерген-милионер Чавдар Александров. Известен е и като ценител на женската красота, затова ще ви е изключително трудно с него. Но пък цената си струва! Около младия мъж в момента пърха дъщерята на Искра Радева – Елена Станулова, но тя е само една от многото девойки, които се целят към него. Иначе с името му са свързвали Ивайла Бакалова, Таня Боева, Анита Мейзър. Чочо е известен като болен работохолик, който отдава цялата си енергия в работата си . Създател е на групировката „Александров” през 1998 г. и основни приоритети са му туризмът и строителството. За да вземе насериозно някоя жена, която да се задържи около него повече от една нощ, тя трябва да има необходимото образование и бизнес инициатива. Защото целта му е не само тя да краси масата му в ресторанта, а и да му помогне да окрупнява богатството си. Чочо, както го наричат приятелите му,

не е от хората, които раздават на всяка срещната подаръци

с цел да я спечелят напротив дори тълпи от красавици ходят след него с неустоимото желание той да ги забележи. Самият бизнесмен работи здраво още от 13-годишен, когато става сърф учител. Няколко години по-късно взима под аренда първите сърф училища в Слънчев бряг. На 17 г. вече сериозно участва в бизнеса и днес няма да е готов за никоя жена да седне до нея, за да й обръща внимание и да остави на заден план своите дела. Трябва да сте готова да живеете на морето, но това не е някаква невъзможна жертва. Дори напротив. С него непрекъснато трябва да сте със стегнат багаж, за да го придружавате нанякъде, той постоянно пътува я със самолета си / предимно по работа /, я с някоя от „лодките” си. Като всички хора и той си има врагове – на два пъти палиха неговия хотел „Айсберг” в курорта Банско макар официалната версия да бе, че огньовете не били умишлени, а заради лошото строителство. На няколко пъти Александров стана жертва и на сбивания, тъй като

има манталитета да се закача в заведения с хора по груб начин.

Само охраната му наброява около 30 здрави момчета /гледайте да не залитнете по някое от тях /. Доскоро врагове му бяха и влиятелните братя Диневи, но преди година в името на политиката и бизнеса се помири и с тях. В курортния град бе известна и враждата му с показно разстреляния със 7 куршума шеф на общинския съвет Димитър Янков, наричан приживе „император на Слънчев бряг”.

Трябва да сте предварително информирана, че Чавдар Александров е вегетарианец, не пуши, не пие и се цели нависоко в политиката. Той дори стана двигател на партия ДЕЛА и стана член на управата на град Несебър. Чочо обича спорта, искате или не /не е важно/, ще се наложи да го обикнете и вие. От 6-годишен се занимава с ветроходство и дори има цели осем републикански титли. Ще остане много приятно изненадан да забележи, че вие се интересувате от хобито му. А ако поискате да ви научи, може и да останете по-дълго с него. /Само трябва да внимавате с пътуванията по море, че много богаташи в чужбина загинаха на яхтите си или паднаха със самолети/. Ще пътувате често и до Лондон, защото бизнесменът е сред първите, които откриха в Лондон свой офис за недвижими имоти. Сутрин ще трябва да му сервирате чай или капучино, защото Чочо не пие кафе. Заради парите му около него обяснимо се въртят златотърсачи, моделки, миски, дебютантки от ВИП хрониките и поп фолкпевици на всяка възраст. Затова и мълвата го свързва с няколко поп и чалгапевици, модели и няколко „Мис България”. Той обаче твърди, че поп фолк певиците присъстват на неговите партита само по служба /вие ще се правите, че му вярвате/. “Обичам да спя под звездното небе, а сутрин да се събуждам до любимия човек на фона на трогателните звуци от саксофон” - изненадва с романтиката си собственикът на реактивен частен самолет лиърджет. Ергенът-милионер, по който въздишат стотици българки, обича кухнята на ресторант „Луи ХV” в Монте Карло, Сардиния, Сен Тропе и Малдивските острови. С него поне ще попътувате по море и въздух и ще се почувствате точно като във филма „Красива жена”. Какъв ще е краят на филма обаче... зависи само от вас.

Арестуваха несебърския бизнесмен Чавдар Александров.

29.04.2015
 
Несебърският бизнесмен Чавдар Александров, по-известен като Чочо Александров, е бил задържан за 24 ч за побой над собственик на фирма за кетъринг и заведения за бързо хранене.

  
Униформените го прибрали в полицията в Несебър вчера сутринта. С него в ареста попаднал и един от охранителите му, съобщи "24 часа".

Строителният предприемач и неговите гардове се нахвърлили върху 28-годишния Димитър Янков в понеделник около 11,45 ч в комплекса “Съни дей 3” в Слънчев бряг, където се намирал офиса на несебърския бизнесмен.

Янков от 8 г. наемал апартаменти в комплексите “Съни дей”-1 и 2, и в Слънчев бряг, построени от Александров. Вземал ги за сезонните работници, които се трудели в заведенията му за бързо хранене от май до септември. Жилищата се давали под наем срещу 700 лв. от собствениците им - ирландец и българин, които ги били купили от Чочо Александров.

В началото на седмицата Янков и негов приятел отишли да огледат апартаментите и да ги почистят. “Патроните на бравите бяха сменени и управителят на комплексите ми каза да тръгвам към офиса в “Съни дей 3” и да търся някаква жена на име Мария”, разказа Янков пред “24 часа”.

Когато отишли в офиса, се появил Александров и гардовете му. “Един от тях бе Калин Кирязов-Малкия Киряз”, твърди Янков. Той е известен герой от бургаския ъндърграунд, разследван е за дрога.

“Чочо Александров ми каза: “Апартаментите мога да ги давам под наем само аз”, твърди Янков. Двамата нямали предишни спречквания.

Бизнесменът и охранителите се нахвърлили върху него и започнали да го удрят по главата. Мъжът се свлякъл безпомощен на земята. Приятелят на Янков повикал полиция. С униформените пристигнал и екип на Бърза помощ, който го откарал в болницата в Бургас.

“Случаят още не е разпределен на прокурор. Когато това стане, ще се реши дали да се поиска постоянен арест за Александров”, каза Георги Русев, и.д. шеф на прокуратурата в Несебър.
 
 
В следващата част от поредицата ще си поговорим за другаря Богомил Бонев.
 
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар