вторник, 25 май 2021 г.

ДИРОН РЪСОВСКИ

Правителството определи концесионер на морски плаж „Панорама – юг“. След проведена открита процедура, Министерски съвет упълномощи министъра на туризма да сключи договор за концесия с фирма „Кънпет 17″ ЕООД. Фирмата е собственост на Дирон Ръсовски и е с капитал от 100 лв. Ръсовски е концесионер и на плаж „Офицерски-Изток“ във Варна. Решението е взето на заседание на Министерски съвет днес. Фирмата е със седалище във варненския район "Приморски".

Размерът на концесионното възнаграждение за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното възнаграждение за морските плажове и предложения от концесионера размер на роялти от 2,20 на сто без ДДС. Размерът на годишното концесионно възнаграждение за първата година от срока на концесията е в размер на 18 858,96 лева без ДДС.

Слушател сигнализира в предаването "В ефир сте!" в началото на годината, че от седмица се строи в района на Първа буна на Офицерския плаж във Варна. Репортерска проверка на Радио Варна установи, че наистина има строеж на пясъка точно до началото на буната /на снимките/. Четирима работници поставят бетонни основи, а отстрани са струпани стоманени профили, които очевидно ще бъдат използвани за колони на конструкцията. Единият от работниците сподели, че се строи заведение. Бетонните основи показват, че то ще е от типа "преместваем обект". На ивицата ще бъде изградено заведение тип "подиум", което ще е в рамките на около 150 квадратни метра, заяви за Радио Варна собственикът на фирмата концесионер на "Офицерския плаж" Дирон Ръсовски.

Инвестициите, свързани с организация на спортно-развлекателни дейности на морския плаж за срока на концесията са в размер на 41 340 лв. с ДДС. Според хора от бранша тази сума е смешно малка за срока на концесията от 15 години.

ДИРОН ЛЮБОМИРОВ РЪСОВСКИ - свързани фирми

АНА-МАРИЯ ЕООД

ДИРОН ЛЮБОМИРОВ РЪСОВСКИ - Съдружник ДИРОН ЛЮБОМИРОВ РЪСОВСКИ - Едноличен собственик на капитала ДИРОН ЛЮБОМИРОВ РЪСОВСКИ - Управител

p>КЪНПЕТ ЕООД

Дирон Любомиров Ръсовски - Едноличен собственик на капитала Дирон Любомиров Ръсовски - Управител

ТАРИ - ЛЮБОМИР РЪСОВСКИ - ДИРОН РЪСОВСКИ ЕТ

Дирон Любомиров Ръсовски - Физическо лице търговец

Каравана Варна ЕООД

Дирон Любомиров Ръсовски - Едноличен собственик на капитала Дирон Любомиров Ръсовски - Съдружник Дирон Любомиров Ръсовски - Управител

АСАТ 17 ЕООД

ДИРОН ЛЮБОМИРОВ РЪСОВСКИ - Едноличен собственик на капитала ДИРОН ЛЮБОМИРОВ РЪСОВСКИ - Управител

Л Гард 17 ЕООД

Дирон Любомиров Ръсовски - Едноличен собственик на капитала Дирон Любомиров Ръсовски - Управител

АСАТ 2014 ЕООД

Дирон Любомиров Ръсовски - Едноличен собственик на капитала Дирон Любомиров Ръсовски – Управител

В следващата част от поредицата ще си поговорим за другаря Иван Борисов .

Няма коментари:

Публикуване на коментар